Meest gelezen posts van 2013

Posted on 7 januari 2014

0


Als dat geen adembenemend vuurwerk is. Alweer een jaar dat is voorbijgevlogen. En ondertussen is dat nieuwe jaar al voor de volle 1,9% verstreken! Tijd is zoals wijn: vloeibaar, kostbaar, en je hebt er altijd te weinig van. Soit, hoog tijd om eens te kijken welke van de 62 posts die ik dit jaar schreef het meest in de smaak vielen in de 32.000 keer dat deze blog in 2013 werd bezocht.

Zoals vorige keer maak ik een onderscheid tussen de ‘algemene artikels’ en de proefnotities. De eindstand na 365 dagen bloggen:

Algemene artikels

  1. Waarom wij geen Romanée-Conti drinken
  2. Vinocura: wijnapp van eigen bodem
  3. Tannines: het laatste mysterie ontrafeld
  4. Tim Hanni en de mythe van wijn & spijs
  5. Phylloxera revisited: het verhaal van de druifluis

Proefnotities

  1. Geproefd: Ratafia de Champagne
  2. Est! Est!! Est!!! … Is ’t de moeite?
  3. Dutruch Grand Poujeaux, Moulis, 2009
  4. Waes Rood, Wijndomein Waes, 2011
  5. La Braccesca, Vino Nobile di Montepulciano

De cijfers volgens WordPress

Net zoals vorig jaar heeft ook WordPress een eindbalans opgemaakt. Het ‘annual report’ dat ze automatisch genereren plaatst enkele cijfers in – bedenkelijk – perspectief, zoals bijvoorbeeld:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 32,000 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 12 sold-out performances for that many people to see it.

Nou! Mocht het iemand interesseren, het volledige rapport kan je hier bekijken. Dat 2014 een vineus jaar mag worden, met prachtige wijnen en dito momenten om ze te drinken. Tot ziens, 2013, u was fijn, fruitig, zelden bitter, vaak succulent.

Posted in: Nieuws